Go2Sure Business Club Member BS-Racing Team

Sinds het raceseizoen 2017 is Go2Sure trotse Business Club Member van het Rijssense BS-Racing Team. Dit autosportteam, dat tien jaar geleden werd opgericht, bestaat al vanaf dag één enkel uit vrijwilligers. Met hun oranje BMW M3 E46 GTR komt het team uit in de Supersportdivisie van de Supercar Challenge.

Go2Sure, specialist in risicomanagement, is via de KNAF (Knac Nederlandse Autosport Federatie), geïntroduceerd in de motorsport. Door de unieke aanpak van Go2Sure is zij in staat om ook deze sportbranche veiliger te maken. De Supercar Challenge ziet Go2Sure als een ideale springplank om zowel risicomanagement als zichzelf binnen de motorsport op de kaart te zetten.

Waarom het BS-Racing Team? Het level van professionaliteit is van hoog niveau en deze keihard werkende vrijwilligers zetten zich onophoudelijk in om te strijden voor het kampioenschap van 2017! De grootste reden is de uitstraling van het team, de prettige sfeer voor relatieonderhoud en de zichtbaarheid binnen de mototsport.

Het team opereert niet geheel zonder succes, in de twee raceweekenden die het seizoen tot op heden rijk is, wist het BS-Racing Team beide keren een podiumplaats in de wacht te slepen. Dat zij dit seizoen weer tot de Nederlandse top behoren that’s for (Go2)Sure!