Go2Sure garandeert veiligheid 60.000 bezoekers Military Boekelo

Door de aanleg van de nieuwe N18 is Military Boekelo – Enschede genoodzaakt haar hoofdterrein naar een nieuwe locatie in Boekelo te verhuizen. Een enorme uitdaging die de organisatie veel nieuwe kansen biedt, maar ook risico’s met zich meebrengt.

De specialisten van Go2Sure staken de Military een helpende hand toe om dit jaarlijkse topsport evenement met meer dan 60.000 bezoekers veilig te laten verlopen.

Begin oktober vindt de Week van Military plaats, dan moet alles op het nieuwe hoofdterrein gereed zijn voor de grote stroom aan bezoekers, deelnemers, paarden, sponsoren en niet te vergeten de meer dan 1400 medewerkers. Een enorme klus, aangezien het nieuwe hoofdterrein in weinig lijkt op het oude terrein aan de Broekmaatweg. De specialisten in risico-management van Go2Sure zorgden voor de noodzakelijke evenementenvergunning bij de Gemeente Enschede.

De samenwerking tussen Go2Sure en Military Boekelo – Enschede betekent een duidelijke ontlasting voor de organisatie. Voorzitter Robert Zandstra zegt hierover: “bij het inrichten van het nieuwe hoofdterrein is onze eerste prioriteit om alles binnen de beperkte tijd en budgetten te realiseren. Door de samenwerking met Go2Sure kunnen we erop vertrouwen dat we ook voldoen aan de eisen die vanuit de overheid worden gesteld rondom risicobeheersing, crowd-control en brandveiligheid, zodat al onze aanwezigen een veilige Military kunnen beleven, dat geeft rust”.

De samenwerking met een gerenommeerd evenement als Military Boekelo – Enschede is ook voor Go2Sure directeur Berend Moerdijk belangrijk: “De Military is voor Go2Sure een prachtig podium om ons aan bedrijfsleven en overheid te presenteren. Risico Management en bijbehorende regelgeving worden steeds belangrijker en complexer. De Military heeft met het nieuwe hoofdterrein bij uitstek de mogelijkheid om weer helemaal up2date te zijn”. Collega Raoul Willemsen vult aan: “Onze ervaring met risico en compliance in de zorg, bij gemeenten en grote sport-evenementen zorgen ervoor dat ook Military Boekelo kan zeggen: vandaag is beter dan gisteren, en morgen beter dan vandaag!”