Go2Sure geeft invulling aan Brandex Innovatiemiddag Integrale brandveiligheid

Om de veiligheid verder te verbeteren is meer nodig dan alleen het naleven van wet- en regelgeving. Er wordt al jaren gesproken dat brandveiligheid meer integraal moet worden beoordeeld. Weliswaar wordt er steeds meer naar mogelijke risico’s gekeken, maar de samenhang tussen de verschillende beheersmaatregelen ontbreekt vaak waardoor het beoogde doel niet wordt bereikt.

Tijdens de innovatiemiddag van 12 oktober jl. presenteerde Brandex haar nieuwe integrale en risicogestuurde brandveiligheidsaanpak. Hierbij waren vertegenwoordigers van lokale zorginstellingen en wooncorporaties uit het hele land aanwezig. De aanpak speelt in op de actualiteiten en maakt gebruik van slimme en innovatieve technologieën. In dat kader werden er ook innovatieve producten gepresenteerd.

Lees het originele artikel verder zoals het gepubliceerd is in Duurzaam Bouwen in het Oosten.

Go2Sure presenteerde de door haar ontwikkelde risicomanagement tool 2Ts, een digitale oplossing waarmee de kwaliteit van bouwwerken wordt geborgd. In een vroeg stadium Toetst u of plannen voldoen, tijdens de uitvoering en het gebruik houdt u Toezicht of ontvangt u toezichtgegevens op afstand, waarbij de vrijheid geboden wordt om onderwerpen zoals bouw, sloop, arbo- en brandveiligheid integraal op te nemen.