• Zaterdag 11 juli heeft in het kader van Covid-19 een onderzoek plaatsgevonden naar luchtkwaliteit en luchtreiniging tijdens sporten in een fitnessruimte bij de TU/e. Doel van het onderzoek is te kijken hoe sportscholen en overige binnensportruimtes op een verantwoorde manier open kunnen blijven voor sporters, ook wanneer er minder buiten gesport kan worden of bij een tweede of derde golf van dit virus of toekomstige pandemieën. Er is een film gemaakt van deze testdag https://youtu.be/PdBgr4U0BKg...
  • De sportscholen zijn lange tijd gesloten geweest omdat er veel onduidelijkheid was over het risico op besmetting met Covid-19 tijdens sporten in een afgesloten ruimte. Sportinnovator heeft daarom een aantal partijen samengebracht om te komen tot innovatieve oplossingen en meer kennis op dit gebied. Zaterdag 11 juli vindt in dat kader een onderzoek plaats naar luchtkwaliteit en luchtreiniging tijdens sporten in een fitnessruimte bij de TU/e. Doel van het onderzoek is te kijken hoe sportscholen...
  • Sportkeur is ontwikkeld voor een integrale en generieke aanpak van sportveiligheidsrisico’s. De (bestaande) oplossing Sportkeur helpt bij het in kaart brengen (inventariseren) en kwalificeren van alle mogelijke risico’s rond sport. Dit kan betrekking hebben op fysieke risico’s zoals de constructieve veiligheid of brandveiligheid maar ook op sociale risico’s. Bovendien kan het gaan om risico’s van bijvoorbeeld sportzalen of speeltuinen maar ook om sportevenementen De combinatie van een centrale online omgeving en native apps ter ondersteuning...
  • Vanaf 1 januari 2020 vindt u ons aan de Welbergweg 75 in Hengelo Overijssel. Met deze verhuizing kunnen wij u (nog) beter van dienst zijn. De locatie is makkelijk bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheden.
  • Op zaterdag 13 april 2019 van 17:00-17:30 uur geeft Go2Sure inzicht in toepassing van risico- en compliance-management op RTL Z. (meer…)
  • Woningcorporaties leren hoe ze met de Aedes Brandveiligheid App/CHEPP woongebouwen kunnen inspecteren waar veel ouderen wonen. Dat is het doel van het instructiewebinar Aedes-app Brandveiligheid: aan de slag! Aedes-leden kunnen het webinar op elk gewenst moment eenvoudig terugkijken. (meer…)
  • Woningcorporaties zorgen ervoor dat ouderen op een veilige manier zelfstandig kunnen wonen. Daarom zetten corporaties zich in voor een brandveilige woning. Met een speciaal ontwikkelde app kunnen complexbeheerders van corporaties voortaan de brandveiligheid snel in kaart brengen. Minister Kasja Ollongren (Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties) nam de Aedes Brandveiligheid App woensdag 6 februari officieel in gebruik. (meer…)
  • Kan de deur van de brandtrap gemakkelijk open? Wanneer worden de rookmelders en brandblussers vervangen? Zijn de vluchtwegen vrij van obstakels? Bij Woonstede in Ede testen ze de Aedes-brandveiligheidsapp voor wooncomplexen waar veel senioren wonen. Dat doen ze samen met de brandweer en een aantal bewoners. (meer…)