SPORTKEUR 2.0

Sportkeur is ontwikkeld voor een integrale en generieke aanpak van sportveiligheidsrisico’s.
De (bestaande) oplossing Sportkeur helpt bij het in kaart brengen (inventariseren) en kwalificeren van alle mogelijke risico’s rond sport. Dit kan betrekking hebben op fysieke risico’s zoals de constructieve veiligheid of brandveiligheid maar ook op sociale risico’s. Bovendien kan het gaan om risico’s van bijvoorbeeld sportzalen of speeltuinen maar ook om sportevenementen

De combinatie van een centrale online omgeving en native apps ter ondersteuning in het veld inclusief de mogelijkheid om niet alleen vanuit risico protocollen en checklisten te werken maar ook vanuit tekeningen, koppelingen met wet- en regelgeving en bewezen toepassingen maken Sportkeur tot de ideale oplossing.

De komende twee jaar zal Sportkeur bovendien door ontwikkeld worden tot Sportkeur 2.0. Vanuit de samenwerking met Universiteit Twente, Saxion Hogescholen, Gemeente Enschede, Gemeente Apeldoorn en Opfico en met support van onder meer Stichting Waarborgfonds Sport, Nijha, Gemeente Sudwest Fryslan en de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland is de aansluiting op het Sportakkoord gezocht en gevonden. Met trots mocht onze directeur Raoul Willemsen dan ook vanuit het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport de subsidie ontvangen voor Sportkeur 2.0.

Benieuwd wat Sportkeur voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.