Terugkijken webinar Aedes Brandveiligheid App / CHEPP

Woningcorporaties leren hoe ze met de Aedes Brandveiligheid App/CHEPP woongebouwen kunnen inspecteren waar veel ouderen wonen. Dat is het doel van het instructiewebinar Aedes-app Brandveiligheid: aan de slag! Aedes-leden kunnen het webinar op elk gewenst moment eenvoudig terugkijken.

In drie kwartier lichten Rogier Goes (projectleider Brandveiligheid Aedes), Hajé van Egmond (adviseur Brandveiligheid) en Raoul Willemsen (ontwikkeling software Go2Sure) toe hoe Aedes-leden de gratis app uit de Vernieuwingsagenda het beste kunnen gebruiken. Klik hier om het instructiewebinar terug te kijken. De app laat de voornaamste risico’s zien en stelt brandveilige oplossingen voor.

Voor wie?
Het webinar is geschikt voor strategische corporatiemedewerkers zoals manager Wonen of Vastgoed en als uitvoerende corporatiemedewerkers zoals gebouwbeheerders of onderhoudsmedewerkers.

Aanvragen app
Aedes-leden kunnen de Aedes-app Brandveiligheid aanvragen via dit aanvraagformulier. Zij ontvangen binnen 24 uur (op werkdagen) van software ontwikkelaar Go2Sure per e-mail instructies en inloggegevens om met de app aan de slag te gaan op hun mobiele telefoon of tablet (Apple en Android).